fbpx

KarantänKul med Ability

Jag vet, vi borde oroa oss för en hel massa grejer. Som egenföretagare som lever på att sälja tjänster är läget just nu en smula osäkert. Men vem pallar bränna energi på att må dåligt över något man inte kan påverka? INTE VI!
Vi har istället roat oss med att starta upp ett helt nytt koncept – och det är ONLINE! Karantän OCH kul på en och samma gång! ?

Vi kallar konceptet ABILITY.

“Say WHAT? Nu får jag spetsa örat!”

Vad är Ability?

Vi har haft planer ett tag på att hitta på något för de hundar (eller förare) som inte kan vara med på vanliga tävlingar. Kanske inte ens vanliga kurser. Upplägget fungerar helt enkelt inte för individen.

Att lyfta fokus från problemet till att faktiskt ha ROLIGT med sin hund gör underverk. Vi menar inte att du ska sluta jobba med problemlösning – men för livskvaliténs skull behövs en motpol. Något som ni kan ha kul med. Fjanta loss med. Något där ni kan visa upp hur fantastiska ni faktiskt är tillsammans, när ni får träna på era egna villkor.

Ability är ett koncept med olika grenar. Vissa grenar är väldigt lika etablerade hundsporter, andra mixar lite av varje, och så har vi hittat på ett gäng helt egna. Varje gren (nästan) har olika nivåer.
Du och din hund tränar, filmar, skickar in till oss, och blir bedömda. Blir ni godkända kommer diplom och prisrosett på posten. Blir ni inte godkända får ni feedback på vad ni behöver träna på, och kan försöka igen hur många gånger som helst.

Vi vet att din hund är fantastisk. Ta tillfället att få visa upp vad ni kan och få skryta ordentligt!

“Menar du att vi kan träna och filma där jag känner mig hemma och trygg? Och ändå vinna diplom och rosetter? Sweet!”

Karantän blev plötsligt kul!

Väldigt oväntat är det nu många fler hundar och människor som är i liknande situation, coronakarantän är inget att leka med – men man kan ju leka i den! På ett säkert sätt, tryggt hemma i egen miljö och vi “träffas” bara via filmer. Vi lanserar därför Ability redan nu, med de delar som är färdiga, och kompletterar med de andra grenarna allteftersom de blir klara. Häng med från början!

Och givetvis är Ability öppet för ALLA hundar. ?

Vi har två titlar redo för ert nöje: LEKFJANT och RALLYLYDNAD. Ability ingår också i medlemskapet

Lekfjant

En Äkta Lekfjant kan leka med sin hund på hundens villkor. Lekfjanten har en rejäl dos fantasi och kreativitet, och låter sig inte begränsas av vad som traditionellt kallas “lek”. Målet är engagerande och rolig aktivitet bara för nöjet att leka tillsammans. Lekfjant är en titel som alla hundägare kan vara stolt över!

Rallylydnad

Vi har fyra nivåer i Ability Rallylydnad, som bygger på de fyra klasserna i sporten rallylydnad. Den här grenen är för dig som gillar komplexiteten i rallylydnaden, att lära hunden olika moment efter ett visst regelverk, och jobba mot väldigt tydliga mål.

Så börjar det kännas lite långtråkigt att försöka hålla dig och hunden isolerade? Har kurser och andra roliga event blivit inställda? Ability är svaret. Ha så kul!

Du kanske också gillar…

När är man tävlingsfärdig?

När är man tävlingsfärdig?

Det är en fråga som vi får lite då och då, i olika kurser för olika sporter. När är man tävlingsklar? Och svaret tror...

Gott slut och gott nytt!

Gott slut och gott nytt!

Dags för vår sedavanliga årskrönika med tillbakablick och framtidshopp. 2023 har varit kärvt för många, inte minst...

Slängprogram i freestyle

Slängprogram i freestyle

Just nu jobbar jag med vår nästa onlinekurs, som handlar om något som jag tycker är väldigt roligt, intressant och...

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.