Privat träning

För hund, i Skåne med omnejd

Då och då kör man fast i sin träning. Oavsett om det gäller markeringarna i nosework, ställande under gång i lydnaden, eller att få hunden i en snygg “mellan”-position i freestylen har man nytta av att någon annan med kunskap och erfarenhet ser problemet med nya ögon. Privat träning ger oss möjlighet att skräddarsy en hel timme bara till dig och din hund!

Beroende på vad du vill ha hjälp med så bokar vi ett tillfälle eller flera. Det går utmärkt att vara flera ekipage som tränar tillsammans, ni disponerar då tiden som ni vill. Vi håller i första hand till på Eslövs Brukshundklubb eller vid Smedjan i Kävlinge, men är flyttbara vid önskemål.

Privatlektioner kostar 750:-/timme. Eventuell resersättning (400:-/timme restid) och lokalhyra tillkommer. Bokningar dagtid på vardagar före kl 17 får 100:- rabatt.

Vill du boka privat träning under en längre period, till exempel en lektion i veckan under tävlingssäsongen eller en privat allmänlydnadskurs, så har vi paketpris på 2500:- vid bokning av minst fem lektioner (plus eventuell resersättning).

Din bokning av privatlektioner sker i tre enkla steg:

  1. Skicka in nedanstående formulär, där du noggrant beskriver vad du vill ha hjälp med.
  2. Vi läser igenom dina önskemål och återkommer till dig inom 24 timmar med förslag på tid och plats. Om du vill att vi kommer till dig så glöm inte skriva ut var du finns.
  3. Du bekräftar att du vill boka. Du får alltså vårt förslag först, och bekräftar din bokning först därefter – eller kommer med önskemål om ändringar.

Observera att detta inte gäller problembeteenden, där jobbar vi annorlunda.

Av försäkringsskäl behöver du vara över 18, eller ha med dig målsman.