fbpx

BOKA HUNDHALLEN

när du vill ha mer hjälp

privat träning

För hund, i Skåne med omnejd

Då och då kör man fast i sin träning. Oavsett om det gäller markeringarna i nosework, ställande under gång i lydnaden, eller att hantera vardagsproblem har man nytta av att någon annan med kunskap och erfarenhet ser problemet med nya ögon. Privat träning ger oss möjlighet att skräddarsy en hel timme bara till dig och din hund!

Beroende på vad du vill ha hjälp med så bokar vi ett tillfälle eller flera. Det går utmärkt att vara flera ekipage som tränar tillsammans, ni disponerar då tiden mellan er som ni vill. Vi håller i första hand till i vår träningslokal i Stockamöllan, men är flyttbara vid speciella omständigheter.

 

Privatlektioner

Privatlektioner för sport eller momentträning sker i vår hundhall i Stockamöllan. 
Första träffen kostar 950:-. Om du efter den vill boka ett paket på fem träffar blir kostnaden för paketet 3800:-, och den första träffen inkluderas i de fem träffarna. Om du bokar tider vardagar innan kl 17 är paketpriset rabatterat till 3300:-. En paketbokning görs enbart efter en första träff.

Av försäkringsskäl behöver du vara över 18, eller ha med dig målsman.

För att du ska kunna träna hemma mellan träffarna vill vi att du tecknar ett medlemskap hos oss under tiden träningen pågår.

Hjälp online

Många problem kan vi hjälpa dig med online. Vi erbjuder enstaka tillfällen i form av privatlektioner online,  eller en månads hjälp med vår månadscoachning. Maila oss alltid på info@hundheltenkelt.se innan du bokar online!

 

Beteendeproblem

Som beteendeproblem räknas alla problem som innefattar stress, osäkerhet, rädsla eller aggression – allt som inte är sport eller momentträning.

Innan vi sätter igång ska hunden vara undersökt av veterinär och/eller fysioterapeut. Om hunden har ont behöver vi veta var, hur och varför – dold smärta är en stor orsak till problembeteenden. Sedan träffar du den av oss som blir din utredare under det första diagnosbesöket, där vi går igenom hundens miljö och vardag och skapar oss en helhetsbild av situationen.

Du kommer att få jobba med din hund långsiktigt och med hållbara lösningar. Det finns inga “quick-fixes”. Ibland går det fort, men oftare handlar det om ett arbete som fortgår hela hundens liv. Du som hundägare måste vara beredd att göra jobbet – annars kan vi inte hjälpa till. Så enkelt är det.

Vårt helhetstänk innefattar:

  • Se över hundens miljö
  • Lära dig som ägare nya beteenden
  • Lära hunden nya beteenden

Vi börjar alltid med en diagnosticerande lektion i våra lokaler i Stockamöllan för att göra en första utvärdering, och bestämmer därefter gemensamt hur vi går vidare. 

Första träffen kostar 1150:-. Om du efter den vill boka ett paket på fem träffar blir paketkostnaden 4000:-, och den första träffen inkluderas i de fem träffarna. En paketbokning görs enbart efter en första träff.
Eventuell resersättning på 500:-/timme restid tillkommer om du vill boka träning på annan plats efter första träffen.

För att du ska kunna träna hemma mellan träffarna vill vi att du tecknar ett medlemskap hos oss under tiden träningen pågår. 

 

Boka så här:

Skicka ett mail till info@hundheltenkelt.se med följande information:

  • Ditt namn
  • Ditt telefonnummer
  • Vem av oss du vill ha hjälp av, eller om vi får bedöma vem som passar bäst
  • Vad du vill ha hjälp med
  • Om du vill boka dagtid, kvällstid eller helg

OBS! Om du inte har fått svar inom 48 timmar har ditt mail försvunnit i cyberrymden – maila då igen!