fbpx

BOKA HUNDHALLEN

Tillsammans är vi bättre

SAMARBETEN

Vi gillar att samarbeta!

Inte bara med varandra, utan med en massa andra personer, organisationer och företag. Ensam är definitivt inte alltid stark, samarbeten ger vinst för alla parter!

Vi sponsrar dessutom två ekipage per år med sex månaders fri prenumeration på våra onlinekurser.

 

Sponsorekipage november - maj 2022:

Jag heter Karin Lagerström och vi har Bosse, en Perro de agua español. Bosse älskar att träna olika saker men framförallt att arbeta med nosen som tex Nosework och Viltspår. Hemma tränar vi lite olika trick, Dog parkour och ibland lite rallylydnad och vanlig lydnad.  

Vi har båda lite bråttom och tar ofta för stora steg i träningenDet är en av mina stora utmaningarAtt hitta balansen mellan lagom utmanande och inte för svårt är något som jag måste arbeta med dagligen, och jag har lärt mig mycket av Bosse.    

Träningen är något vi gör tillsammans och då ska det vara roligt för Bosse och för mig. Kanske låter självklart, men ibland blir det fel. Jag har fått tänka över hur jag reagerar när det händer och försöka förstå och lära mig av det, för att det ska bli bättre förutsättningar nästa gång. Vi är ju ett team, Bosse och jag!  

 

Jag hoppas att vi kan utveckla min förmåga att dela upp träningen i steg och klara av störningar bättre med hjälp av hundflix. När det är stressigare dagar i familjeschemat vore det bra att träna trix eller delar av moment, vilket jag hoppas få lite ny inspiration till via medlemskapet. Vi har också försökt att träna bakdelskoll, och där har både jag och Bosse en hel del kvar att lära, så även det är något som vi ska ta tag i. Med allt det här hoppas jag att vi kan utveckla vårt samarbete. 

 

Karin och Bosse 

Karin och Bosse kommer att dyka upp i våra sociala medier lite då och då under perioden och berätta om vad de har testat och hur det har fungerat.

VILL DU ANSÖKA, ELLER KÄNNER DU NÅGON SOM ÄR VÄRD ATT BLI SPONSRAD?
Vi tar emot ansökningar löpande på mail asa@hundheltenkelt.se och väljer ut nästa ekipage i MAJ 2022. Du får inte svar på din ansökan direkt, utan endast den som blir vald blir meddelad.

I nuläget samarbetar vi med stor glädje med:

Brink Hotell

Söker du ett hundvänligt hotell att stanna några nätter på? Vi har ett samarbete med Brink Hotell som ligger i utkanten av Eslöv. Ägaren Helena är en utomordentligt trevlig hundmänniska som bemöter dig på bästa sätt! Våra kursdeltagare får dessutom ett bättre pris, så det är verkligen ett hotell vi rekommenderar.

Veterinär Malin Kihl

Malin har i många år jobbat som privatpraktiserande distriktsveterinär och har stor erfarenhet av hund, häst och de flesta andra lantbruksdjur. I dagsläget jobbar hon mest med förebyggande hälsovård och beteende-biten på framför allt häst och hund. Frivillig hantering, stressfri veterinärvård och klickerträning är sådant hon har specialiserat sig på och delar med sig av i både föreläsningar och kurser. Med jämna mellanrum gästspelar hon dessutom på våra kurser.

HundVerkstan Annika Falkenberg

Annika är den bästa hundfysioterapeuten vi vet, hon gästspelar hos oss med föreläsningar och workshops runt massage och hundens rörelser. Friskvård som ger hållbara och glada hundar!

Eslövs Brukshundklubb

Här håller vi en del av våra kurser, är aktiva i olika events, och har en massa kompisar på både två och fyra ben. Här är vi också verksamma som avtalsinstruktörer. Det är vår hemmaklubb helt enkelt!

Djur Var Dag

Butiken som är inriktad på positiv förstärkning! Dju Var Dag ger våra Hundflixare 10% rabatt, och bjuder sina kunder på en gratis Hundflixmånad hos oss när de handlar för över en viss summa. Win-win!

Realgymnasiet

Efter att jobbat som lärare i hundkunskap, aktivitetsledarskap, kommunikation och fotografisk bild i sju är är Åsa inte längre anställd på Realgymnasiet i Lund. Men det hindrar inte att hon går in som vikarie i både Lund och Malmö med jämna mellanrum. Vi bokas båda till föreläsningar och prova-på dagar med praktisk träning, och är båda lärare på deras specialvecka med inriktning klickerträning ihop med Glädjeklick.

KelpiePhoto

Är Åsas andra företag – härifrån kommer (i stort sett) alla våra bilder.

VOOV

De flesta skyddade boenden i Sverige saknar idag möjlighet för våldsutsatta att kunna ta med sina husdjur. Något som gör att många väljer att stanna kvar i rädsla att djuret ska råka illa ut om det lämnas kvar. VOOV förmedlar därför tillfälliga jourhem för djuren under tiden ägaren är på skyddat boende.
Vi stöttar VOOV med boken “Omplacering. Helt enkelt.” till alla jourhem, samt telefonsupport där det behövs.

BFF Strays

Vi brinner för alla hundar och vill erbjuda hjälp där vi kan. BFF Strays hjälper hundar att få nya hem, och vi bidrar med boken “Omplacering. Helt enkelt” till alla hundar som hittar sina för-evigt-människor.

Vill du samarbeta med oss?

Skicka ett mail, så ser vi vad vi kan hitta på! För oss är det viktigt att du delar våra värderingar, att båda vinner på ett samarbete, och att det i slutänden blir våra kunder och kursdeltagare som gör den största vinsten.