Samarbeten

Vi gillar att samarbeta! Inte bara med varandra, utan med en massa andra personer, organisationer och företag. Ensam är definitivt inte alltid stark, samarbeten ger vinst för alla parter!

Vi sponsrar dessutom två ekipage per år med sex månaders fri prenumeration på våra onlinekurser.

Busa tillsammans är mycket roligare än busa på egen tass!

Vårt sponsorekipage:

Vi fick ett mail. Det var från Maria och Råbert som berättade om sin livssituation och det fick oss att fundera – vi vill hjälpa, men vi behöver lite riktlinjer…Därför är Maria och Råbert det första av de ekipage vi sponsrar med 6 månaders prenumeration. Vi kommer att sponsra ett nytt ekipage varje halvår!

Detta är Marias presentation:
“Maria heter jag, är 55 år och bor i Hofors som ligger i Gästrikland. Jag har flera hundar och bl.a Råbert (Frikraft’s Munken) som är en Dansk-svensk gårdshund. Han är 1 år och 2 månader och jag håller just nu på att utbilda honom till att bli min servicehund. Jag har muskelsjukdomen fibromyalgi och en ögonsjukdom som gör att jag har en lätt synnedsättning. Det Råbert ska lära sig är olika saker som han kan hjälpa mig med och som kommer underlätta för mig i min vardag. Exempel på det är att plocka upp saker jag tappar, dra av strumpor, öppna och stänga skåp och lådor m.m. Sen ska han vara ett stöd för mig när jag går och är ute bland folk i olika miljöer som affärer.”

Maria och Råbert kommer att checka in lite då och då under de sex månader som följer och dela med sig av hur det går för dem! Redan nu har de hunnit titta på vår hundmöteskurs, och delade spontant med sig av följande:
“Håller på och gå igenom hundmöteskursen nu. Jag fungerar så att jag måste kolla på hela kursen först, sen börjar jag om från början och tränar med hunden. Det jag sett hittills är superbra. Har kollat på en del olika hundmöteskurser och måste säga att Er är den som är mest pedagogisk och lätt att ta till sig och förstå. Ni förklarar bra och filmerna är också jättebra. Så Ert sätt att träna hundmöten tror jag kommer fungera bra med Råbert.

VILL DU ANSÖKA, ELLER KÄNNER DU NÅGON SOM ÄR VÄRD ATT BLI SPONSRAD?
Vi tar emot ansökningar löpande på mail asa@hundheltenkelt.se och väljer ut nästa ekipage i APRIL 2021. Du får inte svar på din ansökan direkt, utan endast den som blir vald blir meddelad.


I nuläget samarbetar vi med stor glädje med:

Veterinär Malin Kihl

Malin har i många år jobbat som privatpraktiserande distriktsveterinär och har stor erfarenhet av hund, häst och de flesta andra lantbruksdjur. I dagsläget jobbar hon mest med förebyggande hälsovård och beteende-biten på framför allt häst och hund. Frivillig hantering, stressfri veterinärvård och klickerträning är sådant hon har specialiserat sig på och delar med sig av i både föreläsningar och kurser. Med jämna mellanrum gästspelar hon dessutom på våra kurser.

HundVerkstan Annika Falkenberg

Annika är den bästa hundfysioterapeuten vi vet, hon gästspelar hos oss med föreläsningar och workshops runt massage och hundens rörelser. Friskvård som ger hållbara och glada hundar!

Eslövs Brukshundklubb

Här håller vi en del av våra kurser, är aktiva i olika events, och har en massa kompisar på både två och fyra ben. Här är vi också verksamma som avtalsinstruktörer. Det är vår hemmaklubb helt enkelt!

Arkens Zoo Eslöv

Under 2020 kommer vi att hålla ett antal föreläsningar på Arkens Zoo i Eslöv (återupptas så fort coronakrisen släpper taget om Sverige), samt ett par extra roliga noseworkäventyr!

Djur Var Dag

Butiken som är inriktad på positiv förstärkning! Dju Var Dag ger våra Hundflixare 10% rabatt, och bjuder sina kunder på en gratis Hundflixmånad hos oss när de handlar för över en viss summa. Win-win!

Realgymnasiet

Efter att jobbat som lärare i hundkunskap, aktivitetsledarskap, kommunikation och fotografisk bild i sju är är Åsa inte längre anställd på Realgymnasiet i Lund. Men det hindrar inte att hon går in som vikarie i både Lund och Malmö med jämna mellanrum. Vi bokas båda till föreläsningar och prova-på dagar med praktisk träning, och är båda lärare på deras specialvecka med inriktning klickerträning ihop med Glädjeklick.

Glädjeklick

Åsa var länge en del av Glädjeklick, och har fortfarande kvar både ett par onlinekurser och ett gäng planeringsmallar på Glädjeklicks hemsida. Vi samarbetar också runt Realgymnasiet specialveckor med inriktning klickerträning.

KelpiePhoto

Är Åsas andra företag – härifrån kommer (i stort sett) alla våra bilder.

VOOV

De flesta skyddade boenden i Sverige saknar idag möjlighet för våldsutsatta att kunna ta med sina husdjur. Något som gör att många väljer att stanna kvar i rädsla att djuret ska råka illa ut om det lämnas kvar. VOOV förmedlar därför tillfälliga jourhem för djuren under tiden ägaren är på skyddat boende.
Vi stöttar VOOV med boken “Omplacering. Helt enkelt.” till alla jourhem, samt telefonsupport där det behövs.

BFF Strays

Vi brinner för alla hundar och vill erbjuda hjälp där vi kan. BFF Strays hjälper hundar att få nya hem, och vi bidrar med boken “Omplacering. Helt enkelt” till alla hundar som hittar sina för-evigt-människor.


Vill du samarbeta med oss?

Skicka ett mail, så ser vi vad vi kan hitta på! För oss är det viktigt att du delar våra värderingar, att båda vinner på ett samarbete, och att det i slutänden blir våra kunder och kursdeltagare som gör den största vinsten.