Samarbeten

Vi gillar att samarbeta! Inte bara med varandra, utan med en massa andra personer, organisationer och företag. Ensam är definitivt inte alltid stark, samarbeten ger vinst för alla parter!

Busa tillsammans är mycket roligare än busa på egen tass!

I nuläget samarbetar vi med stor glädje med:

Veterinär Malin Kihl

Malin har i många år jobbat som privatpraktiserande distriktsveterinär och har stor erfarenhet av hund, häst och de flesta andra lantbruksdjur. I dagsläget jobbar hon mest med förebyggande hälsovård och beteende-biten på framför allt häst och hund. Frivillig hantering, stressfri veterinärvård och klickerträning är sådant hon har specialiserat sig på och delar med sig av i både föreläsningar och kurser. Med jämna mellanrum gästspelar hon dessutom på våra kurser.

Eslövs Brukshundklubb

Här håller vi en del av våra kurser, är aktiva i olika events, och har en massa kompisar på både två och fyra ben. Här är vi också verksamma som avtalsinstruktörer. Det är vår hemmaklubb helt enkelt!

Arkens Zoo Eslöv

Under 2020 kommer vi att hålla ett antal föreläsningar på Arkens Zoo i Eslöv (återupptas så fort coronakrisen släpper taget om Sverige), samt ett par extra roliga noseworkäventyr!

Realgymnasiet

Efter att jobbat som lärare i hundkunskap, aktivitetsledarskap, kommunikation och fotografisk bild i sju är är Åsa inte längre anställd på Realgymnasiet i Lund. Men det hindrar inte att hon går in som vikarie i både Lund och Malmö med jämna mellanrum. Vi bokas båda till föreläsningar och prova-på dagar med praktisk träning, och är båda lärare på deras specialvecka med inriktning klickerträning ihop med Glädjeklick.

Glädjeklick

Åsa var länge en del av Glädjeklick, och har fortfarande kvar både ett par onlinekurser och ett gäng planeringsmallar på Glädjeklicks hemsida. Vi samarbetar också runt Realgymnasiet specialveckor med inriktning klickerträning.

KelpiePhoto

Är Åsas andra företag – härifrån kommer (i stort sett) alla våra bilder.

VOOV

De flesta skyddade boenden i Sverige saknar idag möjlighet för våldsutsatta att kunna ta med sina husdjur. Något som gör att många väljer att stanna kvar i rädsla att djuret ska råka illa ut om det lämnas kvar. VOOV förmedlar därför tillfälliga jourhem för djuren under tiden ägaren är på skyddat boende.
Vi stöttar VOOV med boken “Omplacering. Helt enkelt.” till alla jourhem, samt telefonsupport där det behövs.

BFF Strays

Vi brinner för alla hundar och vill erbjuda hjälp där vi kan. BFF Strays hjälper hundar att få nya hem, och vi bidrar med boken “Omplacering. Helt enkelt” till alla hundar som hittar sina för-evigt-människor.


Vill du samarbeta med oss?

Skicka ett mail, så ser vi vad vi kan hitta på! För oss är det viktigt att du delar våra värderingar, att båda vinner på ett samarbete, och att det i slutänden blir våra kunder och kursdeltagare som gör den största vinsten.