fbpx

BOKA HUNDHALLEN

Välkommen till The Unicorn Zone!

 

Du hittar vår hundhall i Stockamöllan, mitt i Skåne.

Här finns en uppvärmd (ca 15 grader vintertid) inomhushall på 500 kvm plus separat teorisal, kök och toa.
Ytterligare 500 kvm inhägnad uteplan finns utanför.

På golvet ligger en 8 mm gummimatta som ger bra grepp och är lätt stötdämpande – perfekt för alla hundsporter utom agility!
Vi har utrustning för hoopers och rallylydnad på plats, och du hittar också diverse plattformar, balansbollar, koner och olika targets. Apporter och leksaker finns dessvärre inte till utlåning av hygienskäl.

I hallen hittar du en liten shop med ovanligt nödvändiga prylar, det går bra att handla med swish enligt anvisningarna på lappen. Vi säljer bland annat godis och mat från Essential Foods, selar och koppel från Hurtta, och en massa olika leksaker och annat smått och gott.

Fem minuters promenad bort ligger Kanotcentralen, härifrån utgår ett stort antal vandringsleder i vacker natur. Rekommenderas varmt!

Busshållplatsen vid Lindarnas väg där buss 518 stannar är närmast oss. Därifrån tar det ca fem minuter att gå.

Kör du bil tar det ca 15 minuter från Höör eller 15 minuter från Eslöv. 

Alla hundar som är friska, vaccinerade och försäkrade är välkomna!

(Inklusive löptikar, utrustade med tikskydd inne i hallen.)

HYR HALLEN

Det går att hyra hallen för egen träning! För 250:-/timmen får du tillgång till både hall, teorilokal och uteplan.

Vi har lite regler att följa, bland annat gäller vår policy om endast belöningsbaserad träning även när man hyr för eget bruk. Läs igenom innan du bokar dina timmar så vi är överens (det tror vi att vi är!).

HITTA HIT

Vi ska inte ljuga, speciellt när det är mörkt är det än så länge lite knepigt att hitta till oss. Google maps visar dig nästan rätt, men visar inte att du kan köra hela vägen. Det kan du. Skriv in Hund Helt Enkelt, följ kartan och fortsätt köra där linjen blir streckad.
OBS! Följ INTE iPhones egen GPS, den visar dig till vår kontorsadress i Kävlinge. Du ska till Stockamöllan!

Vägbeskrivning:

Kör till Stockamöllan.
Vi har ingen gatuadress utan kör in på Wilhelm Sonessons Väg mot industriområdet, du ser en skylt med Hund Helt Enkelt. Vi har dubbelkollat, det går bra att köra in trots skylten om endast varubud.
Kör in genom grinden till industriområdet, sikta på vägen till vänster om det vita huset och fortsätt tills vägen tar slut. Runt hörnet till vänster hittar ni oss.
Det går bra att parkera var som helst på området (undantaget där det står tillträde förbjudet), så länge du inte hindrar framkomligheten 😊

Känner du dig osäker? Här är en film på vägen: