fbpx

Nyhetsbrev

The Unicorn Zone

Ganska mitt i Skåne ligger Stockamöllan. Ganska mitt i Stockamöllan ligger Hund Helt Enkelt – The Unicorn Zone.

Innanför de grå dörrarna blir det lekplats för hundar och deras människor!

Under hösten 2021 byggs här en uppvärmd inomhushall på 600 kvm med separat teorisal, kök och toa. Direktutgång till 500 kvm inhägnad och upplyst uteplan. Rejäl parkering. Massor med fantastisk natur runtomkring. Vi känner oss redan hemma, och vi har inte ens flyttat in!

Här blir det en uteplan! Lite (mycket) röjande och tilljämning bara!

Underlaget i hallen blir gymgolv – dämpande, halksäkert och lätt att hålla rent. Passar utmärkt för de flesta hundsporter utom agility. I hallen finns utrustning för rallylydnad, tävlingslydnad, hoopers, och inomhusparkour. Koner, targets och plattformar finns i olika utformningar. Speglar sitter på väggarna så att du kan träna perfekta positioner. Och en liten butiksdel – kanske behöver du köpa extra godis eller en ny leksak när du ändå är här…

Fram tills att vi kan flytta in håller vi kurser utanför butiken Frid o Fröjd ett par hundra meter bort. En rejäl gräsplan, enkelt att hitta och parkera.

“Jepp, det får godkänt matte!”

På området finns suveräna möjligheter för både sök och parkour, och vandringsstigarna runtomkring är fantastiskt fina – passa på att ta en lite längre promenad när du har tid.

Busshållplatsen vid Lindarnas väg där buss 518 stannar är närmast oss. Därifrån tar det ca fem minuter att gå.

Kör du bil tar det ca 15 minuter från Höör eller 15 minuter från Eslöv. Knappa in Hund Helt Enkelt på google maps så hittar du till vår temporära träningsplan.

Välkommen till Hund Helt Enkelt – The Unicorn Zone!