fbpx

BOKA HUNDHALLEN

vad gäller hos oss?

våra villkor

Anmälningsvillkor vid kursanmälan

Du har rätt att avanmäla dig och få pengarna återbetalda utan att ange något skäl inom 14 dagar från det du köpt en plats. Undantaget är kurser som startar mindre än 14 dagar efter anmälan och självstudiekurser som du får tillgång till direkt, du kan inte avanmäla efter kursstart.

Ångerfristen löper ut 14 dagar efter den dag du anmält. Vill du utöva ångerrätten ska du skicka ett klart och tydligt meddelande om ditt beslut att frånträda avtalet till info@hundheltenkelt.se.

Av försäkringsskäl behöver du vara över 18, eller ha med dig målsman.

Flera familjemedlemmar får gärna följa med, men det är lämpligt att en och samma person har huvudansvaret för hundens träning under hela kursen.

Våra kurser hålls, om inte annat anges, i vår kurslokal i Stockamöllan.

 

Anmälningsvillkor vid privat träning

Du kan AVBOKA lektionen fram till 48 timmar innan. Du kan OMBOKA till annan tid fram till 2 timmar innan.

Avbokar eller ombokar gör du enklast via mail eller telefon till den av oss som du har bokat med.

Om du avbokar senare än 48 timmar innan bokad tid, eller inte dyker upp, blir du betalningsskyldig och får en faktura.

Av försäkringsskäl behöver du vara över 18, eller ha med dig målsman.

 

Villkor vid hyra av hundhallen The Unicorn Zone

Du  behöver vara över 18 för att hyra. 

Hundar ska vara friska, vaccinerade och försäkrade.

Strikt hundansvar gäller. All träning sker under eget ansvar och på egen risk. Hund Helt Enkelt kan inte göras betalningsansvariga för något som händer under egen träning i hallen.

Du kan avboka enstaka timmar fram till 24 timmar innan.
Halv- eller heldagsbokningar kan avbokas kostnadsfritt fram till 7 dagar innan.
Avboka genom att maila info@hundheltenkelt.se

Läs igenom våra fullständiga regler innan du bokar!

 

Villkor vid tecknande av Hundflix, prenumerationstjänst

Vid tecknande av Hundflix får du genast tillgång till allt material som ingår via ditt konto, först genom en kostnadsfri provperiod på en dag (ett dygn från det klockslag du genomfört köpet) som sedan automatiskt övergår till en löpande prenumeration. Du kan själv kontrollera och avsluta ditt medlemskap närhelst du vill genom att gå till inställningarna i ditt konto, under “Prenumerationer“. Medlemskapet är löpande så länge du inte själv säger upp det, det vill säga att förnyelser sker enligt det intervall du beställt tjänsten (per månad, per halvår eller per år) och du debiteras enligt det betalningsalternativ du valt vid köp. Första debiteringen sker alltså vid provperiodens slut ett dygn efter beställning, om du inte innan dess avslutat tjänsten.

Så länge ditt medlemskap är aktivt fortsätter du att ha tillgång till allt material som ingick i tjänsten när du tecknade medlemskapet, samt allt material som tillkommer därefter. Du har tillgång till materialet genom ditt konto på sidan och kan nå det från valfri enhet genom att logga in.

Du kan när som helst avsluta ditt medlemskap genom att gå in på ditt konto och klicka på ”Prenumerationer”. Klicka sedan på numret på din prenumeration så får du upp detaljerna. Där ser du en knapp som det står ”avbryt” på, klicka på den och följ instruktionerna. Du har då kvar din prenumeration perioden ut. Observera att du behöver säga upp INNAN nästa betalperiod startar!

Du kan alltid gå in på din prenumeration och se när nästa betaldatum är.

 

Viktigt om vår policy

På våra kurser jobbar vi enbart med belöningar som grund för att skapa relation och samarbete. Vi tillåter inte helstryphalsband, koppelryck, otrevlig ton mot hunden, fysiska tillrättavisningar, eller något annat som är avsett att ge hunden obehag. Hunden behöver inte veta när den gör fel – den behöver veta när den gör rätt!

Om du använder aversiver på din hund förbehåller vi oss rätten att avvisa dig från kursen och behålla din kursavgift.

Försäkring

Under kurs hos oss är du olycksfallsförsäkrad.

Om en olycka skulle hända din hund är det din hundförsäkring som går in. Vår försäkring täcker din självrisk upp till 10000:-.

Strikt hundägaransvar gäller och din hund måste ha en aktiv hundförsäkring. Vi kan som instruktörer ej göras betalningsskyldiga för skada på din hund, din person, eller skada som din hund orsakar.

Vid köp av varor: öppet köp, bytesrätt, reklamationer

Online: Du har två veckors returrätt på varor köpta i onlineshopen, tiden räknas från varan mottages och varorna måste vara i nyskick. Köparen står för returfrakten. Undantaget är specialbeställda varor och nedladdningsbara filer, dessa kan inte returneras.

Fysisk butik: Du har tre dagars returrätt (öppet köp) och två veckors bytesrätt på varor köpta i vår fysiska butik, mot uppvisande av kvitto eller annat köpbevis. Varorna måste vara i nyskick.

Varor som är felaktiga utbytes utan kostnad för dig inom ett år, kontakta oss så fort du märker felet. Gäller enbart fabrikationsfel, ej slitage eller annan yttre åverkan.

 

GDPR

Vi lagrar dina personuppgifter för att kunna ge dig bästa möjliga service. Du kan när som helst efter avslutad kurs begära att vi tar bort dina uppgifter.

 

Klagomål

Vi hoppas att du alltid känner dig trygg att ta upp eventuella klagomål direkt med oss – ibland blir det fel och vi uppskattar att få chansen att rätta till missförstånd och fixa felaktigheter så fort som möjligt. Maila oss på info@hundheltenkelt.se

Vi är anslutna till Sveriges Hundföretagare, vilket innebär att du kan rikta dina klagomål direkt till dem. De tar sedan upp ärendet med oss. Det gör du via denna sidan: https://sverigeshundforetagare.se/agare/konsumentkontakt/

 

Företagsinformation

Hund Helt Enkelt Sverige AB
Gamla vägen 28
244 91
Kävlinge
Org nr: 559322-5534

Kontaktpersoner

Åsa Jakobsson
asa@hundheltenkelt.se
Ulrika Högbom
ulrika@hundheltenkelt.se
Båda
info@hundheltenkelt.se