Villkor

Anmälningsvillkor vid kursanmälan

Du har rätt att avanmäla dig och få pengarna återbetalda utan att ange något skäl inom 14 dagar från det du köpt en plats. Undantaget är kurser som startar mindre än 14 dagar efter anmälan och självstudiekurser som du får tillgång till direkt, du kan inte avanmäla efter kursstart.

Ångerfristen löper ut 14 dagar efter den dag du anmält. Vill du utöva ångerrätten ska du skicka ett klart och tydligt meddelande om ditt beslut att frånträda avtalet till info@hundheltenkelt.se.

Vi håller många av våra kurser på Eslövs Brukshundklubb. För att gå kurs på Eslövs Brukshundklubb behöver du vara medlem i SBK, SHU eller SBK-ansluten organisation. Vi hjälper dig vid behov.

Av försäkringsskäl behöver du vara över 18, eller ha med dig målsman.

Försäkring

Kurser som hålls på Eslövs Brukshundklubb har en automatisk försäkring via SBK, för både hund och kursdeltagare. Kurser och lektioner som hålls på annan plats kräver att din hund är försäkrad och strikt hundägaransvar gäller. Vi kan som instruktörer ej göras betalningsskyldiga för skada på din hund, din person, eller skada som din hund orsakar.

Vid köp av varor: öppet köp, bytestätt, reklamationer

Du har två veckors returrätt på varor köpta i shopen, tiden räknas från varan mottages och varorna måste vara i nyskick. Köparen står för returfrakten. Undantaget är specialbeställda varor och nedladdningsbara filer, dessa kan inte returneras.
Varor som är felaktiga utbytes utan kostnad för dig inom ett år, kontakta oss så fort du märker felet. Gäller enbart fabrikationsfel, ej slitage eller annan yttre åverkan.

GDPR

Vi lagrar dina personuppgifter för att kunna ge dig bästa möjliga service. För kurser som hålls på Eslövs Brukshundklubb delas dina uppgifter med Eslövs Brukshundklubb och Studiefrämjandet. Du kan när som helst efter avslutad kurs begära att vi tar bort dina uppgifter.

Företagsinformation

Organisationsnummer 760907-7800, registrerad adress Gamla Vägen 28, 24491.
Företaget betalar F-skatt och är momsregistrerat.

Kontaktinformation

Du är alltid välkommen att kontakta oss på info@hundheltenkelt.se om du har frågor eller funderingar!