fbpx

Hundhallen blir ännu bättre

– hela tiden! Det är långa dagar nu. Långa dagar fyllda med jobb vi inte riktigt är experter på. Men så värt det! Vem vill inte träna hund i den här träningshallen!?

Välkommen till oss!

Nu är halva hallen röjd så vi kan hålla kurser. De första har redan startat så vi är äntligen igång, hurra! Området till höger i bild behöver fortfarande lite omsorg från våra hyresvärdar (Viktor och Mattias på Stockamöllan fastigheter som uträttar stordåd åt oss), och ytan vi använder nu har fortfarande inte fått sin matta på plats men det fortsätter hända saker hela tiden.

Titta lite närmare

Korsar vi den milsvida träningsytan (ok, liiiiiten överdrift – men det är stort!) kommer vi till vårt mysiga krypin för shopping, teori, fika och häng. Så inbjudande, eller hur? Mattan är inte röd, men den är för VIP. (Och smutsiga skor…)

Plats för fika, snack, föreläsningar, teori – ja, allt!

Vår teorisal är nu nästan helt klar. Möbler är på plats, vi hittade ett par härliga mattor vi är stormförtjusta i, och allt är målat och klart! Saknas lite lister och golvet behöver bli klart det sista, men det har skett underverk här på bara några dagar. Man blir så glad när man kommer hit!

Vi har bytt ut de deprimerat gula väggarna mot en glad turkos, invigt mikron (tack och lov, renovera utan mat är ingen höjdare kan vi meddela från tidigare i veckan), och flyttat hit den livsviktiga kaffebryggaren. Lite värme på det här nu så vete sjutton om vi inte ställer hit ett par sängar och flyttar in!

Vill du komma och kolla hur det ser ut i verkligheten? Så fort vi har en fast plan för när de stora grejerna som är kvar ska bli klara kommer vi att bjuda in till ett öppet hus! Håll ögonen på vår facebooksida där du får nyheter snabbast, men det kommer också att dyka upp här på hemsidan såklart. Och alla våra kurser hädanefter hålls här, om inte kursinformationen specifikt säger något annat – välkommen till oss! Den mysigaste hundhallen i Skåne! (Minst. Eller hur?)

Du kanske också gillar…

När är man tävlingsfärdig?

När är man tävlingsfärdig?

Det är en fråga som vi får lite då och då, i olika kurser för olika sporter. När är man tävlingsklar? Och svaret tror...

Gott slut och gott nytt!

Gott slut och gott nytt!

Dags för vår sedavanliga årskrönika med tillbakablick och framtidshopp. 2023 har varit kärvt för många, inte minst...

Slängprogram i freestyle

Slängprogram i freestyle

Just nu jobbar jag med vår nästa onlinekurs, som handlar om något som jag tycker är väldigt roligt, intressant och...

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.