fbpx

Bara vara

Vi har haft en ganska fullmatad helg, med en väldigt lyckad online helgkurs och två dagars heldagshäng tillsammans för Totoro och Midori. Idag är både jag och Mi ganska utslagna. Så vi gör…i stort sett ingenting. Tillsammans. Bara vara.

Jag tror att det är underskattat, åtminstone i vissa kretsar. Att inte GÖRA något. Att bara hänga. Utan tankar på prestation, miljöträning, socialisering, eller vad det nu kan vara som vi ändå vill passa på att få in. Bara vara.

När Midori var lite åkte vi på picknick. Packade en korg med fika, en filt, tuggisar, vattenskål, ett par böcker. Sedan åkte vi till något trevligt ställe och tillbringade ett par timmar där. Utan att göra någonting annat än att bara finnas till, fika, slappna av, titta på grejer inom en radie av fem kvadratmeter.

Jag tror jag ska ta upp det igen denna sommaren. Och man behöver inte ens åka någonstans, det är inte miljöbytet som är grejen! Men det kan göra det enklare att låta bli att fixa med saker om man rent fysiskt är borta från dator och hemmapyssel. Eller inte – det beror på vem man är och vilken hund man har. Trädgården eller balkongen fungerar utmärkt.

Så idag blir det en kort blogg. Jag ska återgå till att bara vara ihop med mina kelpar resten av dagen 😁

Du kanske också gillar…

We are the Champions!

Igår tävlade vi, idag firar vi! Lite avslagna, lite dagen efter, men väldigt nöjda. Rocket är freestylechampion! "Ja...

Ensam är inte stark.

För andra gången i mitt hundliv siktar jag högt tävlingsmässigt. Förra gången var 12 år sedan, då jag valde Valle för...

Träna på att tävla

Träna på att tävla

I söndags höll vi ett kort sommarprat om att prestera på tävling. Det var inriktat på den tvåbenta delen av ekipaget,...

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.