fbpx

Hund Helt Enkelt fyller två år

Vilket betyder att jag får skriva om vad jag vill, eftersom vi firar! Visst är det så det fungerar?

Det har hänt en del på den här korta tiden, vi har hållit en bunt kurser och event. Och så har vi kommit igång med att bygga upp ett gediget onlinesortiment! Det kommer bara att fortsätta växa, och våra event IRL kommer såklart att komma igång ordentligt igen när väl coronaeländet ligger bakom oss. Vi har dessutom startat Hundproffs för att hjälpa kollegor i hundbranschen att bli mer framgångsrika, vilket känns fantastiskt.

Men mest av allt? Mest av allt har vi haft kul!

För det är ju det som är hemligheten

Är det en sak som genomsyrar det vi gör så är det att det ska vara kul – och inte minst för hundarna. Det är få hundar som bryr sig om resultat i sporter, men de bryr sig om vägen dit. Hur vi gör det vi gör med dem är betydligt viktigare än vad det är vi sysslar med, nosework, lydnad eller koppelgående, i grund och botten är det samma sak.

Allting kan göras med belöningar och glädje, så varför skulle vi vilja göra det på något annat sätt?

Imorgon har vi ännu en dag med gymnasieelever i det som förr var klickerveckan men nu i coronatider blivit zoomföreläsningar. Hur kul är det? Så kul det går att göra det, vilket är rätt kul ändå! För varför inte göra det bästa av situationen?

Vad flinar du åt, har du verkligen sådär kul?
Japp!

Om några dagar är det månadsskifte då jag ska ha flera onlinekurser klara att lägga till i medlemskapet (en del material finns enbart för våra medlemmar – men å andra sidan finns det ingen som helst anledning att inte vara medlem, så…), och tusen andra saker på att göra-listan. Men ikväll har jag tränat Totoro att backa i slalom. Kul! Och viktigt. Just för att det finns inget mer viktigt än att ha kul.

Jag har haft många kunder med ganska allvarliga problem i en period, och det slår mig igen hur fort en dålig situation kan bli allt värre om man missar det viktigaste av allt: glädjen. (Jag säger inte att det är lätt! Men det är viktigt.)

Hund Helt Enkelt blir förhoppningsvis ett rejält långlivat företag, Åsa och jag brinner för det vi sysslar med och vi älskar att kunna göra livet bättre för hundar. Men vad vi sysslar med om två år till vågar jag inte sia om. Det kommer att vara fokuserat på hundträning, det kommer att vara en fortsättning av vad vi redan har påbörjat (oss blir ni inte av med), och det kommer att ha vuxit. Det är väldigt vaga gissningar. Men en sak vet jag säkert.

Det kommer att vara kul.

Häng med!

Födelsedagspussar till alla!

Du kanske också gillar…

När är man tävlingsfärdig?

När är man tävlingsfärdig?

Det är en fråga som vi får lite då och då, i olika kurser för olika sporter. När är man tävlingsklar? Och svaret tror...

Gott slut och gott nytt!

Gott slut och gott nytt!

Dags för vår sedavanliga årskrönika med tillbakablick och framtidshopp. 2023 har varit kärvt för många, inte minst...

Slängprogram i freestyle

Slängprogram i freestyle

Just nu jobbar jag med vår nästa onlinekurs, som handlar om något som jag tycker är väldigt roligt, intressant och...

2 Kommentarer

 1. Sofie

  Jag älskar valpverkstan! Önskemål om ”överlev unghundsperioden”-onlinesatsning finns! Kanske lite enklare (typ 2 dar i veckan?) än valpverkstan. Måste dock erkänna att jag inte har stenkoll på era övriga onlinekurser, så ni kanske redan har något liknande redan.

  Svara
  • Åsa

   Så roligt att du gillar ValpVerkstan 🙂
   Det är en helt suverän idé, vi har haft lösa tankar på “VardagsVerkstan” men riktad mot unghundar som en fortsättning låter verkligen som något många (inklusive vi själva) skulle ha nytta av. Det tar vi definitivt med oss!

   Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.