Publicerad Lämna en kommentar

Inte helt 100 – men nu kör vi!

Alltså, ska man vänta tills allt är perfekt kommer man aldrig iväg. Det är sant när man ska tävla hund, och – uppenbarligen – när man ska lansera nytt samarbete 😀


Så ja, vi vet att allt inte är 100% perfekt. Vi har MASSOR med grejer kvar på vår “att göra”-lista. Tex att få mobilversionen av sidan att fungera sömlöst, och att vi äntligen ska få klart med Klarna och kunna sälja saker!

(Just det. Försök inte handla något på sidan, bara titta runt och njut.)


Men – vi känner att vi vill ha med er i processen, så att ni kan styra lite åt vilket håll vi går, och vad som prioriteras först!
Och så tänker vi att det kanske kan vara lite intressant att se hur vi jobbar med vårt företag lika gärna som med våra hundar eller elever. Lära känna människan bakom instruktören liksom.

Spoiler alert: allt vi gör är belöningsbaserat. Det har gått åt mycket choklad under uppbyggnaden av hemsidan…

Det som ÄR klart är vi väldigt nöjda med!

Redan nu hittar du ett antal onlinekurser, ett rejält kursutbud, varor i vår butik, och möjligheter att boka privatlektioner och problemutredningar.
Vi har vår FB-sida uppe, och finns på Instagram. Genom de två kanalerna blir det en stooooor och häftig lansering som startar på måndag (om allt går som planerat)! Gilla oss så missar du inget!


Och vi vill trycka lite extra på ett par riktigt bra grejer på kurssidan:

Detta är kurser som vi brinner lite extra för, just nu!

Full fart i inkallningen!

Har du något tips eller någon fundering till oss? Vi mottager den med glädje! Lägg en kommentar till inlägget, maila till info@hundheltenkelt.se, eller skicka ett pm på fejjan.

Och missa inte: i högerkanten kan du klicka hem gratis tips från våra fyrbenta experter. Bara till dig ❤️

Se nu till att spara vår webbadress, gilla oss på sociala medier, och titta in igen VÄLDIGT SNART – redan imorgon fortsätter det hända grejer!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *