Kursutbud

Vi gillar att träna hund, och vi gillar variation!

Därför har vi ett brett utbud av kurser. Vissa återkommer ofta, andra mer sällan. En del är kvällstid, en del dagtid, en del helger, och en del online. Allt för att du ska hitta den perfekta kursen för just dig!

De flesta av våra kurser hålls i Eslöv, i samarbete med Eslövs Brukshundklubb. Övriga går runt om Eslöv – Höör – området.


Kursstarter vår & sommar

Här nedan ser du en lista över hela vårt kurssortiment. Klicka på kursen du vill veta mer om!

🐾 Kommer i varianter för stökiga hundar och blygerhundar


Stökiga hundar och Blygerhundar

Vet vi båda en hel del om. Vi vet bland annat att dessa hundar är lika älskade som alla andra hundar. Att när vardagen till stor del består av problem så måste man få träna roliga saker tillsammans och få växa som ekipage – först i privat träning, sedan i små grupper med ett anpassat upplägg. Och vi vet detta för att vi själva varit i exakt den situationen. Eftersom vi vet hur stor skillnad en anpassad kurs kan göra för relation och självförtroende, så har vi en del kurser med varianter speciellt för antingen stökiga hundar eller blygerhundar.

Bild från hundkurs träna hund, en hund med boll i munnen. Rottweiler.

För dig som verkligen brinner för hundträning har vi en längre vidareutbildning: online för din bekvämlighet, med en (icke obligatorisk) helgträff där vi bara har ROLIGT! Hur fantastiskt låter inte det!

Och det tar liksom inte slut där – när du fått godkänt i vår hundtränarutbildning så är du berättigad att söka till vår INSTRUKTÖRSUTBILDNING!