fbpx

BOKA HUNDHALLEN

mitt konto

Logga in

Registrera

En länk för att ställa in ett nytt lösenord kommer att skickas till din e-postadress.

Dina personuppgifter kommer användas för att förbättra din upplevelse på webbplatsen, hantera åtkomst till ditt konto och för andra ändamål som beskrivs i vår integritetspolicy.

 

Vi gillar ju det här med positiv förstärkning och belöningar. Därför får du VOFFPOÄNG när du gör olika saker på vår sida! 

Läs mer om voffpoängen, se hur många du har fått ihop (och vad som ger voff) och inte minst lös in dina voffpoäng och få tillgång till träningsgodis. 

Är du medlem och vill ha lite hjälp med att hitta bland kurserna? Klicka på knappen!

Från sidan ovan kan du även använda favoritfunktionen, när du går in på en kurs ser du knappen “Spara i mina favoriter ⭐”. Klickar du på den knappen sparar du kursen till din favoritlista så den blir enkel att hitta tillbaka till. Dina sparade favoriter hittar du under “Mina favoritkurser” i menyn.


Ibland kan det bli ett fel i kurslistan så att en kurs du köpt försvinner. Om du ser att du inte längre har tillgång till en av dina kurser, maila info@hundheltenkelt.se så fixar vi det direkt! (Skriv ditt användarnamn i mailet, eller maila från samma adress som du registrerat här, så går det fortare för oss att koppla dig till kursen igen.)