fbpx

BOKA HUNDHALLEN

mitt konto

Glömt ditt lösenord? Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att skapa ett nytt lösenord via e-post.

 

Just nu för dig som är Hundflixare:

Ge bort en gratis månad! Gäller perioden 26 november 2021 till 31 december 2021.

Hundflix är ju det bästa som hänt hundSverige, det är vi alla överens om! Så hur kan vi göra det ännu bättre? Genom att dubbla det såklart!
Alla som har ett aktivt Hundflixmedlemskap (efter prova på-perioden) under december månad får en gratis månad att ge bort i julklapp till någon som ännu inte testat på Hundflix fantastiska värld. Gäller även om du skaffar Hundflix under periodens gång.
Gratismånaden får du genom att skriva ett mail till kampanj@hundflix.se. Du får då ett presentkort med en engångskod som är giltig för en månads gratis Hundflix att inlösas när som helst till och med 31 januari 2022.

Har du INTE Hundflix? Bästa läget att skaffa nu, så har du julklappen till polaren fixad samtidigt!

https://www.hundheltenkelt.se/produkt/medlemskap

 

Är du medlem och vill ha lite hjälp med att hitta bland kurserna? Klicka på knappen!

Från sidan ovan kan du även använda favoritfunktionen, när du går in på en kurs ser du knappen “Spara i mina favoriter ⭐”. Klickar du på den knappen sparar du kursen till din favoritlista så den blir enkel att hitta tillbaka till. Dina sparade favoriter hittar du under “Mina favoritkurser” i menyn.


Ibland kan det bli ett fel i kurslistan så att en kurs du köpt försvinner. Om du ser att du inte längre har tillgång till en av dina kurser, maila info@hundheltenkelt.se så fixar vi det direkt! (Skriv ditt användarnamn i mailet, eller maila från samma adress som du registrerat här, så går det fortare för oss att koppla dig till kursen igen.)