fbpx

BOKA HUNDHALLEN

Klickerträning

Lär dig klickerträning och ha roligt!

Klickerträning är så mycket mer än en klickerdosa och en köttbulle. På en klickerkurs får du och din hund under lekfulla former lära er hur beteenden fungerar, och hur du med klickerns hjälp kan lära din hund i stort sett vad som helst.

Klickerträning som teknik använder vi på alla våra kurser, och delar av grunderna kommer därför naturligt oavsett vilken kurs du går hos oss. Men vi har också dedikerade kurser just för att gå in mer på djupet och få klickandet rätt från början. Vill du gå en fysisk kurs hittar du oss i Skåne, men online är för alla!

Klickerträning rolig kurs för din hund
Klickerträning bygger glada hundar som älskar att träna!

Utmärkande för klickerträning, förutom hur effektivt och roligt det är, är den fantastiska utveckling som sker med hundarna. Vill du stärka din hunds självförtroende och optimism? Då är klickerträning för er. Grunderna går ut på att se – markera – belöna korrekt beteende, men resultaten blir så mycket mer.

Vill du få tillgång till alla våra kurser (utom ValpVerkstan och Tränarsatsningen), kolla in vårt fantastiska medlemskap! För en fast månadskostnad får du tillgång till rubbet.