fbpx

BOKA HUNDHALLEN

Hundkurser både IRL och online

Att gå kurs med sin hund är roligt! Hos oss hittar du belöningsbaserade kurser som gör både fyrbening och tvåbening glada. Allt från valpkurser till tävlingslydnad, nosework till dog parkour, styrketräning till rallylydnad.

“Jag har tränat min unge tvåbening väldigt väl. Mycket godis ska det va!”

Relation och glädje i fokus

Våra kurser är roliga och utvecklande för både tvåbeningar och fyrbeningar. Vi jobbar 100% belöningsbaserat och 100% individanpassat, i små grupper där du och din hund får den hjälp som just ni behöver.

Tillsammans har vi över 25 års erfarenhet av att hålla kurser, och ännu längre av att träna egna (och andras) hundar. Vi vet hur inlärning fungerar och har både ett stort förråd av grundövningar och kunskapen att ändra övningarna efter hundens – eller förarens – behov. Belöningsbaserad träning gäller inte bara fyrbeningarna, vi förklarar och visar så att du förstår och kan omsätta teori till praktik på din egen hund!

För valpar

Allt för valpar har vi samlat på en egen sida: ValpVerkstan. Där hittar du alla våra valpkurser, vår valpbok, vår suveräna onlinekurs som heter just ValpVerkstan och en valpblogg med en massa inlägg om att överleva valptiden.

Ett omväxlande kursutbud

Vi har vissa kurser som startar upp kontinuerligt – grundkurser inom olika favoritsporter – och andra kurser som vi blir nyfikna på och experimenterar med. Hos oss hittar du därför både välbekanta grundkurser och nytänkande och kreativa fortsättningskurser. Vi har dessutom återkommande sommarläger!

Utbildningar för hundproffs

Vill du bli RIKTIGT BRA på att träna hund, jobba med hund, eller utveckla ditt existerande hundföretag?

Då är vår sida HundProffs.nu för dig!

Här hittar du vår Hundtränarsatsning, vår Instruktörsutbildning, och lite annat smått och gott.

Online

Vill du ta del av våra kurser men bor inte i Skåne? Vi har lösningen! Vårt medlemskap ger dig tillgång till vårt suveräna kursbibliotek av onlinekurser! För en fast månadskostnad får du över 30 olika kurser och föreläsningar.