Hundkurser i Skåne

Att gå kurs med sin hund är roligt! Hos oss hittar du belöningsbaserade kurser som gör både fyrbening och tvåbening glada. Allt från valpkurser till tävlingslydnad, nosework till dog parkour, styrketräning till rallylydnad.

“Jag har tränat min unge tvåbening väldigt väl. Mycket godis ska det va!”

Relation och glädje i fokus

Våra kurser är roliga och utvecklande för både tvåbeningar och fyrbeningar. Vi jobbar 100% belöningsbaserat och 100% individanpassat, i små grupper där du och din hund får den hjälp som just ni behöver.

Tillsammans har vi över 25 års erfarenhet av att hålla kurser, och ännu längre av att träna egna (och andras) hundar. Vi vet hur inlärning fungerar och har både ett stort förråd av grundövningar och kunskapen att ändra övningarna efter hundens – eller förarens – behov. Belöningsbaserad träning gäller inte bara fyrbeningarna, vi förklarar och visar så att du förstår och kan omsätta teori till praktik på din egen hund!

Ett omväxlande kursutbud

Vi har vissa kurser som startar upp kontinuerligt – valpkurser och grundkurser inom olika favoritsporter – och andra kurser som vi blir nyfikna på och experimenterar med. Hos oss hittar du därför både välbekanta grundkurser och nytänkande och kreativa fortsättningskurser.

En längre utbildning

Varje år har vi dessutom en längre sammanhängande utbildning, vår hundtränarsatsning! Den är perfekt från dig som verkligen vill bli ett ess på belöningsbaserad träning.