Vardagslydnad onlinekurs – “På goda grunder”

Vardagslydnad online fokuserad på samarbete och glädje. Denna kurs lägger grunden för ett fungerande – och roligt! – liv tillsammans med din hund. Fokus ligger på att just du och din hund ska jobba optimalt tillsammans, med utmaningar som passar er. Inget marscherande fram och tillbaka enligt formulär 1A!

 

Ska jag hjälpa dig att gräva lite mer!?

 

Datum och tider

Denna kurs startar online, instruktörsledd, 15 april.

För vem?

Kursen lämpar sig för dig som vill utveckla ert samarbete i vardagen på ett lekfullt och långsiktigt sätt. Som alla mina kurser är denna helt belöningsbaserad. Du jobbar hemifrån i din egen takt, filmar er träning och får feedback. Du kan också ställa frågor och diskutera. Perfekt för dig som har udda tider eller långt till Skåne!

Kursinnehåll

Vi kommer att gå igenom ämnen som fokus, kontakt och samarbete, aktivitet vs. paus, koppelgående, hantering, stopp och förbud, inkallning, och lite till. Varje lektion innehåller både övningar, filmer och teori, och sedan tränar du hemma mellan lektionerna.
Onlinekursen innehåller sex lektioner som alla har flera bra övningar att jobba med. På så sätt vet du att du hittar något som passar just er! Eftersom det finns möjlighet att fråga och diskutera så får du också personlig feedback och kommer framåt i träningen.

Efter kursen

Har ni grunderna att gå vidare till alla våra andra kurser, och samtidigt ha en både rolig och fungerande vardag. Ni har ett antal olika övningar att jobba vidare med, och ni har tillgång till materialet ett helt år efter att de lärarledda veckorna har avslutats.