Lär din hund tricks

Att träna tricks är roligt och kravlöst! Och ärligt talat – skillnaden mellan “tricks” och mer “riktig träning” sitter ju faktiskt bara i vårt huvud… I denna kursen lär du er att lära helt enkelt!

lär din hund tricks
Att träna tricks är roligt, oavsett om tricket heter “apport”, “sitt vackert” eller “följ människan”.

För vem?

Trickskursen kan enkelt anpassas efter erfarenhet och kunskapsnivå, därför går det utmärkt att blanda nybörjare och mer erfarna “tricksters” i samma kurs. Kursen är perfekt som fortsättningskurs efter valpkurs eller klickerkurs. Det kommer varianter specialanpassade för stökiga hundar och blygerhundar.

Kursinnehåll

Kursen är på sex träffar på 90 minuter och går varje vecka. Varje tillfälle får ni ett antal trick på samma tema att välja mellan, och en snabb genomgång av olika inlärningssätt. Tricken är valda i olika svårighetsgrad så att det ska finnas något för alla nivåer. De är också valda för att vara säkra för din hund att utföra. De teman vi tittar på är:

  • Target-trick – att lära hunden olika targets
  • Balans – kroppskontroll
  • Smidighet – mjukhet i kroppen
  • Styrka – använda tricks för att komma åt muskelgrupper
  • Trick med föremål – rekvisita på olika sätt
  • Avancerade trick – kräver mer tankeförmåga

Självklart får ni ha önskemål om trick som ni vill lära er hund!

Efter kursen

vet du betydligt mer om inlärning och hur just din hund fungerar. Ni har ett antal tricks att träna vidare på, och kan redan nu imponera på grannarna. Ni har också en bra träningsstruktur och fungerande belöningar.

Datum och tider

Kursstart med Åsa är planerad till sommaren, i början av augusti.
Är du intresserad av att bli kontaktad? Klicka här!