fbpx

BOKA HUNDHALLEN

Tänk target!

Att använda target i träning ger nästan oändliga möjligheter att effektivt och tydligt kommunicera nya saker till hunden. För mig är target ett helt språk! Med en kombination av rätt targets i rätt ordning kan min hund genast utföra en serie komplicerade beteenden utan att ha gjort det förut. Helt enkelt genom att han kan “läsa” de olika target jag presenterat för honom.

Är det en kamptrasa? Eller är det en “följ med”-target?

För vem?

Targetträning är ett oslagbart verktyg i så gott som alla beteenden du vill lära din hund, och är dessutom otroligt roligt – något även hundarna är väldigt tydliga med! Kursen lämpar sig för alla som vill utveckla sin träning, oavsett inriktning.

Det är även en mycket lämplig kurs för hundar som har svårigheter. Håll ögonen öppna efter specialanpassade kurser med extra tid och utrymme för hundar som behöver det.

Kursinnehåll

På den här kursen går vi igenom några olika typer av targets, för stadga, position, rörelse, passage, placering och mycket mer. Vi tittar på hur vi kan lära in dem och hur vi kan utveckla grundförståelsen till ett alltmer komplext koncept som fungerar som just ert targetspråk.

Efter kursen

Finns det nästan inga gränser för vad ni kan göra! Fortsätta utveckla ert eget targetspråk, använd det ni lärt er för att träna mot någon specifik sport eller aktivering, eller helt enkelt fortsätt leka och ha kul tillsammans!

Datum och tider

Nästa kursstart planeras till hösten, lämna gärna en intresseanmälan nedan om du vill bli tipsad när datum är satt.