Inför treat – retreat

Information

Vi söker demohundar för en helg, 16-17/11. Hundar som reagerar starkt på främmande människor och vill vara med på en demonstration av hur det kan jobbas med.

Du får:
* Minst ett träningstillfälle där du får se din hund jobba igenom träningsupplägget (fler om din hund inte säger att den fått nog)
* Uppslag till hur du kan använda modifierade versioner av den här träningen själv
* Kontakt med tränare som sannolikt blir eld och lågor och söker hundar att träna vidare med 😄

Vi söker:
* Du kan komma med din hund till träningshelgen 16-17 november (lördag och söndag, inte heldagar), förlagd utanför Hässleholm
* Din hund är människoreaktiv och agerar mot främlingar genom att tex skälla och/eller göra utfall
* Din hund är frisk
* Du går med på att din hund används för att demonstrera metoden för andra instruktörer som även själva får prova (under handledning)
* Du går med på att din hund (och gärna även du men inte ett krav) får filmas i träningen och filmerna får användas av Hund Helt Enkelt

Vi söker ca 4 hundar för denna helg, och kommer att välja utefter att få olika hundtyper och problematik representerad. Vi tittar också på att inte sätta hundarna i situationer som de riskerar att må dåligt av, det kommer att vara en alltför påfrestande situation för vissa hundar som vi därför väljer bort. Det handlar inte om att vi tror att någon hund är omöjlig att träna utan om att alla som deltar ska få ut det bästa av just den här helgen. 

VIKTIGT: Det är hundens/hundförarens försäkring som gäller vid eventuell incident. Hund Helt Enkelt kan ej göras ersättningsskyldiga. Se över att du har en ansvarsförsäkring.

För att hjälpa oss att välja rätt vill vi att du svarar på följande frågeformulär: