Hundtränarsatsning online

För dig som vill bli riktigt, riktigt bra på att träna hund!

“Jag älskar att träna min matte att göra precis som jag vill!”

Låt oss vara helt ärliga. Den här satsningen riktar sig inte till “alla hundägare”. Den riktar sig specifikt till dig som:

 • Tycker att alla dagar blir bättre ihop med din hund
 • Älskar att lära dig nytt
 • Inte backar för en utmaning
 • Hellre lägger en kväll på hundträning än TV-tittande på soffan
 • Är genuint intresserad av hur inlärning fungerar
 • Vill utvecklas inom hundträningen ihop med din hund

Känner du igen dig? Bra! Då är du en perfekt elev för oss!
Vi brinner för både hund och människoträning, och under 10 månader vill vi träna dig att bli en riktigt, riktigt bra hundtränare. På köpet kommer du att lära dig att träna vilket djur som helst. Inklusive människor.


Kursupplägg

⭐️ Vi startar 4/11
⭐️ Kursen består av 16 lektioner som du hittar i vårt classroom online, en varannan vecka, med hemuppgifter kopplade till varje lektion. Lektionerna består av text, film, och inspelade föreläsningar.
⭐️ Totalt håller utbildningen på i 10 månader (vi har två “kom-ikapp-månader” inplanerade då du kommer ikapp med gamla lektioner). Allt är online – inga tider att hålla rätt på och du tränar när du vill. Du kan också lätt gå tillbaka till tidigare lektioner och repetera.
⭐️ Du filmar din träning, lägger upp i en stängd FB-grupp, och får feedback. Där kan du också se filmer från övriga kursdeltagare, ställa frågor och diskutera med alla andra.
⭐️ Varje månad sänder vi live i gruppen, och du har möjlighet att fråga vad du vill och få mer djupgående diskussioner och förklaringar.
⭐️ En helgträff IRL ingår då vi umgås, fikar, och tränar hund under lättsamma former. Ej obligatorisk, men väldigt rolig! Vi står för fika och träningshjälp.
⭐️ Under kursen har du tillgång till samtliga våra planeringsmallar, att använda efter önskemål.

När du har avslutat vår hundtränarsatsning så är du välkommen att delta årligen vid helgträffarna så länge de anordnas!

Glädje och samarbete. Träning ska vara roligt för alla inblandade!

Innehåll

Vi börjar från grunden och bygger successivt, så att du och din hund får en naturlig progression i träningen. Här tittar på på hur inlärning fungerar, belöningsutveckling, att skapa en effektiv träningsstruktur, hundspråk, och olika target-övningar.

I nästa steg börjar vi titta mer specifikt på hur just din individ fungerar! Med kognition som analysverktyg går vi sedan vidare till hur just ni får fram frivilliga beteenden, tränar generalisering, och sätter på signal. En djupare förståelse för att fånga och forma beteenden utlovas!

Med ett antal beteenden som är väl inlärda och säkra på signal börjar vi kedja. Med kedjor får vi uthållighet, men också frustration – och vi lär dig hur du bygger det ena samtidigt som du drar nytta av och minimerar det andra. Här fortsätter vi med att utveckla din specifika hund, och jobbar med kroppskontroll och blandar in vikten av en god fysik och kondition för att huvudet ska fungera ultimat.

Och till slut börjar vi titta på fortsättningen – hur går ni vidare härifrån? Ni får träna på konceptträning, mer avancerade trix, och sedan binder vi trixen till olika hundsporter och aktiveringar.

Exempel ur kursplanen:

 • Hundens grundläggande behov
 • Hur fungerar inlärning
 • Vad är klickerträning
 • Hur fungerar associationsinlärning
 • Belöningsutveckling
 • En fungerande träningsstruktur
 • Tränarfärdigheter
 • Kriteriesättning – planering och målsättning
 • Olika inlärningsmetoder: target, fånga, forma, visa
 • Från spontana beteenden till signalkontroll
 • Dela upp och kedja ihop
 • Kognition som analysverktyg
 • Uthållighet – hantera frustration
 • Kroppskontroll och fysträning för hund
 • Hur du applicerar det du lärt dig på olika sporter
 • Konceptträning

Pris

Utbildningen kostar 10.000:-. Det går utmärkt att dela upp betalningen via Klarna.

För endast 1000:- per månad får du alltså en heltäckande hundtränarutbildning, med tillgång till två instruktörer helt dedikerade till att hjälpa dig utvecklas!

Inga avgifter för resor och övernattning tillkommer, och du har tillgång till allt material så länge du vill. Du kan gå tillbaka, se om, upprepa, och fråga om du vill att vi utvecklar.
Du får dessutom möjlighet att vara med på ett helgläger med oss båda och övriga deltagare till självkostnad – varenda år så länge utbildningen existerar!

Och mer än så!
Är ni flera som anmäler samtidigt så får ni KOMPISRABATT: anmäler ni två personer får ni båda 10% rabatt, anmäler ni fyra eller fler får samtliga 20% rabatt. MAILA OSS om ni vill ta del av erbjudandet.

Efter anmälan har du 14 dagars ångerrätt, därefter är anmälan bindande. Det är fullt tillåtet att sälja sin plats till någon annan innan utbildningen startar.

“Bring it on! Jag är redo för vad som helst!”

Vi är verkligen mycket nöjda med Ulrikas och Åsas kurser. Ni får det svåra att bli enkelt och det enkla att bli självklart!
Inger Johnson

Med otrolig kunskap och högt humör görs inlärning enbart med positiv förstärkning. Nivåanpassat och lättförståeligt och en otrolig känsla för individen, hunden alltså!
Marie Koenen

BONUSAR

Vi gillar att ge presenter! Förutom själva utbildningen så ingår lite extragrejer som du får tillgång till redan två veckor efter din anmälan. Från oss till dig!

🌸 Självstudiekursen “Introduktion till klickerträning” som ger en snabbgenomgång – perfekt som förberedelse
🌸 Självstudiekursen “Dog Parkour” för roligare promenader och träning av kropp och självförtroende
🌸 Vår e-bok “Valp Helt Enkelt”


Vi ser fram emot att hjälpa dig utvecklas. Det är du och din hund värda!