fbpx

BOKA HUNDHALLEN

Allmänlydnadskurs

Egentligen är “lydnad” ett lite missvisande ord – vi lär inte i första hand ut hur du får en “lydig” hund. Istället fokuserar vi på att din hund ska vilja samarbeta, bli träningsbar, och lära sig grunderna för hur en hund behöver agera för att fungera i vårt samhälle. Och en hund som vet vad som förväntas av den och utför det med glädje – det är ju en “lydig” hund!

Just därför håller vi ganska få “allmänlydnadskurser”, vi har sett mycket bättre resultat hos de kursdeltagare som går en trickkurs, eller en grundkurs i rally, eller i dog parkour. Varför? För att det det börjar i rätt ände – relation, samarbete, “lära att lära”. Det tar också bort en del av “allvaret”, vilket ger en betydligt bättre inlärningssituation för alla parter.

Oavsett vilken grundkurs du går så får du per automatik med dig följande:

  • Kontakt
  • Självkontroll
  • Inkallning
  • Följsamhet
  • Passivitetsträning

Det ingår liksom automatiskt!

Online

Lite mer “rena” kurser i vardagslydnad hittar du istället i vårt stora onlineutbud. “Vardagsträning på goda grunder” täcker det mesta, “Trygga hundmöten” är specialiserat på att få promenaderna att fungera. För dig som vill få tillgång till HELA vårt gigantiska kursbibliotek finns ett medlemskap! För en fast månadskostnad för du tillgång till rubbet (undantaget ValpVarkstan och våra längre utbildningar).

För att alla valpar ska få en riktigt bra start har vi skapat ValpVerkstan, som också passar UTMÄRKT för tex en omplacering eller en hund utan träningshistorik.

Onlinekurser kan ju dessutom ses av alla, oavsett var man är, när det passar en själv!